Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hyra bil i Bergamo åka till Livigno

Hej!

Vi är 2 vuxna och ett barn som funderar på att åka till Livigno. Tanken är att vi flyger till Bergamo och sedan hyr en bil där för vidare transport. Tänkte höra om någon varit där och vad ni i sådana fall tycker, positivt och negativt?

En annan fundering är hur lång tid det tar att köra? Är det halkiga slingriga vägar som väntar?

/Robert

Har bilat från milano till Livigno en gång för några år sen och jag minns inte vägarna som varken bättre eller sämre än några andar bergsvägar. Det tog nog 3-4 timmar att köra och det var en tullbelagd tunnel som kostade en rejäl slant men jag tror inte det finns några alternativ vägar där du undviker den
Det är absolut inga problem att köra till Livigno från Bergamo, tänk på att de inte använder dubbdäck så mycket i Italien så kör försiktigt!!
Bobban, Yesgirl, tack för era svar!

Gillade ni Livigno btw?
Hej!
Undrar hur det gick för Robert. Vi ska göra den resan snart. måste man hyra med snökedjor med hyrbilen? Är det några vägavgifter? Några andra tips eller råd.
bosse

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)