Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Canazei

Vi tänkte åka till Canazei i Italien v 51, Tror ni det är för tidigt eller kan vi räkna med snö och fina pister?
Hej Anette,

I vanliga fall ska det finnas ganska bra med snö i slutet av december men det finns nog knappast några garanti för det. Ett tips är att kolla upp om de stora resebolagen för skidresor säljer resor dit för den veckan. Inte ens de kan ju garantera snö självklart men de skulle knappast sälja resor dit den veckan om de inte själva tror på att det kommer finnas snö då.
Det är ju redan snö på många skidortor. Desutom garanterar tex. Lion Alpin att du kan åka skidor på din skidsemester!
I dessa situationer ser de till att du blir transporterad till ett alternativt skidområde utan extra kostnad. Lion Alpins skidgaranti gäller alla deras destinationer och det ingår i priset när du bokar din resa med dem.
Min fråga är hur man ska packa och vad man ska ha med sig om man ska på en skidresa (till Italien) när man INTE åker skidor? alltså bara för en nöjesresa till Alperna?
Vi var i Canazei v 51 och snötillgången var toppen. Det tillockmed snöade tre av dagarna vi var där.

Underbart skidområde, rekomenderas varmt.

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)