Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bad Gastein - Canazei

Hej,

Jag ska till Bad Gastein med jobb över en helg och sedan till Canazei för att möta upp några vänner.

hur tar jag mig enklast mellan dessa orter och någon som har en uppskattning på kostnad?
Enklast och snabbast lär vara hyrbil om det inte kostar för mycket med envägshyra. Antar att du ska till en flygplats för att flyga hem sen och lämnar du den på en flygplats istället för i Canazei borde envägshyra fungera hos de stora bolagen, om det nu inte blir en massa extrakostnad att lämna den i Italien.
Tack för ditt svar. Misstänkte nästan detta men känns onödigt att ta en hyrbil för att köra 25-30 mil och sen låta den stå en vecka.

Någon som har erfarenhet av tåg eller buss?

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)