Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alperna v11

Hej, Jag behöver hjälp. Vi är 5 st som funderar på att resa till alperna och åka skidor 4-5dagar v11. Vart ska man åka? Vi har tänkt att vi ska flyga. Ska man boka paketresa eller fixa allt själv? Tips på skidorter och hotell mottages gärna. Tack.
Mvh Madde
Hej Madde! Paketresa eller inte är en ekonomisk fråga, du sparar pengar på att boka flyg, hotell och transfer själv med största sannolikhet men det kan vara j-igt bekvämt att ha allting ordnat med en paketresa (vilket det oftast är). Skidorter finns hur många bra som helst i alperna, har du något land du föredrar? Vet inte säkert men jag tror Österrike är billigare än Schweiz, Frankrike och Italien.
Tack Micke för ditt svar. Jag har kollat runt lite och det verkar vara lite bökigt att få ihop allt om man ska fixa allt själv så jag tror vi föredrar paketresor. Österrike blir det nog. Problemet som vi har är att vi endast kan åka 4-5 dagar, vi vill minst ha 4 skiddagar. Eftersom vi vill åka "kort vecka" vecka 11 så verkar det inte vara så många researrangörer som har sådana resor. Har du något tips på hur vi ska göra? Eller har du något tips på hotel om vi flyger till Salzburg eller Innsbruck? //Madde

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)