Sökalternativ

Alperna v11

Hej, Jag behöver hjälp. Vi är 5 st som funderar på att resa till alperna och åka skidor 4-5dagar v11. Vart ska man åka? Vi har tänkt att vi ska flyga. Ska man boka paketresa eller fixa allt själv? Tips på skidorter och hotell mottages gärna. Tack.
Mvh Madde
Hej Madde! Paketresa eller inte är en ekonomisk fråga, du sparar pengar på att boka flyg, hotell och transfer själv med största sannolikhet men det kan vara j-igt bekvämt att ha allting ordnat med en paketresa (vilket det oftast är). Skidorter finns hur många bra som helst i alperna, har du något land du föredrar? Vet inte säkert men jag tror Österrike är billigare än Schweiz, Frankrike och Italien.
Tack Micke för ditt svar. Jag har kollat runt lite och det verkar vara lite bökigt att få ihop allt om man ska fixa allt själv så jag tror vi föredrar paketresor. Österrike blir det nog. Problemet som vi har är att vi endast kan åka 4-5 dagar, vi vill minst ha 4 skiddagar. Eftersom vi vill åka "kort vecka" vecka 11 så verkar det inte vara så många researrangörer som har sådana resor. Har du något tips på hur vi ska göra? Eller har du något tips på hotel om vi flyger till Salzburg eller Innsbruck? //Madde

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)