Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidresa till Frankrike

En skidresa till Frankrike är härlig! Läs på om olika skidorter och skidområden och välj vad som passar dig. Boka en billig skidresa till Frankrike och njut av snö, franska språket, god mat och schyssta backar!

Det finns många bra skidorter i Frankrike, av varierande storlek. Många av orterna nås med lågprisflyg och ett par timmars transfer.

Några av de största skidområdena i Frankrike är:


Boka antingen flyg, boende och transfer separat eller ett färdigt paket med en skidresearrangör.