Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Villeneuve

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till Villeneuve (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via Skiset och ALPINRESORTS.com som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Villeneuve.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 5 butiker för skiduthyrning i Villeneuve, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Villeneuve

Freeride Sportrent Serre Chevalier - Villeneuve

Adress: 5 Place du Verney

RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin

Adress: Le Jardin Alpin, 05240, La Salle
Öppettider: Fre, Lör, Sön 08:30-18:30 | Mån, Tis, Ons, Tor 08:30-18:00

Skiset Serre-Chevalier 1400

Adress: CC le Pré-Long, 05240, La Salle
Öppettider: Mån-Sön 08:30-19:00

Sport 2000 Altitude (Villeneuve)

Adress: 6 Chemin de l'Oratoire

Sport's Mountain

Adress: Centre Cial L'Aravet - La Salle