Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Chantemerle - by i anslutning till Serre Chevalier

Chantemerle i Frankrike är en by nära skidorten Serre Chevalier. Om man väljer att bo i Chantemerle har man tillgång till alla skidsystem och liftar i Serre Chevalier, ofta via skidliftar eller passager till backarna, alternativt en kort biltur.

Skiduthyrning i Chantemerle

I Chantemerle hittar ni 4 butiker att boka er skid- eller snowboardutrustning hos. Genom att förboka er utrustning online via vår samarbetspartner Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med att boka på plats och därmed även försäkra er om att er föredragna utrustning finns tillgänglig.

Boka skidutrustningen online i Chantemerle här

Hitta boende i Chantemerle

Just nu hittar nu 93 boenden i Chantemerle genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

74 boendealternativ
Pris/natt från: 533 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 950 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 939 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1771 kr
Observera att när vi söker hotell i Chantemerle så söker vi ett större område omkring byn. Använd filtreringsfunktionen på sökresultatsidan för att enbart se boenden som ligger direkt i Chantemerle.