Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Rohrmoos

Rohrmoos - by i anslutning till Schladming

Byn Rohrmoos ligger i närheten av skidorten Schladming i Österrike. Många väljer att bo här då det är lite lugnare men också på gruund av att man kan hitta boende som är lite lägre i pris. Härifrån har man fortfarande tillgång till alla skidfaciliteter i Schladming.

Hyr skidutrustning i Rohrmoos

I Rohrmoos hittar ni 6 butiker att boka er skid- eller snowboardutrustning hos. Genom att förboka er utrustning online kan ni spara upp till 50% jämfört med att boka på plats och därmed även försäkra er om att er föredragna utrustning finns tillgänglig.

Boka skidutrustningen online i Rohrmoos här

Skidlektioner i Rohrmoos

Om ni vill lära er åka skidor eller snowboard, förbättra er skidåkning eller kanske sätta era barn på skidskola när ni är på skidsemester i Rohrmoos finns dessa möjligheter här. Totalt sett hittar ni 15 olika skidlektioner i Rohrmoos för tillfället.

Boka skidlektioner i Rohrmoos

Hitta boende i Rohrmoos

Just nu hittar nu 51 boenden i Rohrmoos genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

38 boenden
Pris/natt från: 768 kr
6 boenden
Pris/natt från: 867 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1734 kr