Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Haus im Ennstal

Skiduthyrning i Haus im Ennstal

Om ni är på väg ner till Haus im Ennstal och vill slippa släpa med er skidutrustningen själva hela vägen kan ni istället hyra er utrustning via vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com. Förutom bekvämligheten att ha skidutrustningen förbokad och väntades på er när ni anländer till Haus im Ennstal kan ni dessutom spara upp till 50% av kostnaden då Skiset och ALPINRESORTS.com har väldigt förmånliga samarbetsavtal med skiduthyrarna.

I Haus im Ennstal hittar ni för tillfället 5 butiker som Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Haus im Ennstal

Hervis Schladming

Utrustningen levereras till ert boende

Sport & Mode Tritscher I

Adress: Salzburgerstr. 24, 8970, Schladming
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-18:00 | Lör, Sön 08:30-17:00

Sport Tritscher II

Adress: Rohrmoosstr. 134, 8971, Rohrmoos
Öppettider: Mån-Sön 08:00-18:00

Sport Tritscher III Planai (Olympic)

Adress: Coburgstrasse, 8970, Schladming
Öppettider: Mån-Sön 08:00-18:00

Sport Tritscher IV

Adress: beim Golden Jet, Planai West, 8970, Schladming
Öppettider: Mån-Sön 08:00-17:30