Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Saint Jean de Sixt

Saint Jean de Sixt, Frankrike

Skidorten Saint Jean de Sixt ligger pittoreskt inbäddad i de franska alperna och är ett vinterparadis för skidentusiaster. Med sina hisnande landskap, fina backar och mysiga alpina atmosfär erbjuder denna skidort en oförglömlig upplevelse för besökare i alla åldrar och kunskapsnivåer. Från adrenalinkicken av att glida nerför backarna till de mysiga restaurangerna, Saint Jean de Sixt är en destination som förkroppsligar den sanna andan av vintersport. Här utforskar vi den fängslande tjusningen av denna skidort, dess attraktioner, bekvämligheter och de unika upplevelser som väntar alla besökare.

Saint Jean de Sixts förtrollande miljö

Beläget i departementet Haute-Savoie i Frankrike, har Saint Jean de Sixt ett privilegierat läge mitt i de majestätiska franska Alperna. Med sin charmiga alpina byatmosfär och panoramautsikt, fungerar den som en inkörsport till naturlig skönhet. Omgiven av snötäckta toppar och frodiga skogar skapar orten en magisk bakgrund som lockar besökare från hela världen.

Skidåkning och snowboardåkning

Saint Jean de Sixt erbjuder ett brett utbud av spännande skid- och snowboardmöjligheter som passar alla expertnivåer. Från snälla backar för nybörjare till utmanande backar för experter så tillgodoser skidorten alla skidåkares önskemål. Skidåkare kan dra nytta av de välskötta spåren, moderna liftar och professionella instruktörer för att förbättra sina färdigheter och njutning. Med en mängd olika alternativ, både i backarna och offpist, garanteras oändliga timmar av äventyr i snön.

Snöskor och längdskidåkning

För dem som söker en mer fridfull upplevelse mitt i vinterlandskapet, erbjuder Saint Jean de Sixt exceptionella möjligheter för upplevelser på snöskor och längdskidåkning. Utforska de orörda landskapen, slingra sig genom fridfulla skogar och upptäck de gömda skatterna i regionen. Här finns välmarkerade leder och uthyrning av snöskor och längdskidor, vilket gör den tillgänglig för alla som vill ge sig ut i naturen.

Familjevänliga aktiviteter

Saint Jean de Sixt är ett familjevänligt resmål som garanterar att besökare i alla åldrar får en minnesvärd upplevelse. Anläggningen erbjuder skidskolor och barnpassning, så att föräldrar kan njuta av sin tid i backen medan deras små blir väl omhändertagna. Dessutom erbjuder en mängd olika aktiviteter som "tubing" (när man åker ner i backarna på ett innerdäck från en lastbil), skridskoåkning och pulka massor med roliga upplevelser för familjer att njuta av tillsammans.

Atttraktioner utanför backarna

Medan skidåkning och snowboardåkning står i centrum i Saint Jean de Sixt, erbjuder skidorten också en mängd olika attraktioner utanför backen för dem som vill ha en paus från backarna. Utforska den charmiga byn, besök lokala marknader eller ta en dagstur till närliggande attraktioner som staden Annecy med sin fantastiska sjö. Regionen är genomsyrad av historia och kultur som är väl värt att utforska.

Hotell & boende i Saint Jean de Sixt

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Jean de Sixt.
49 boenden
Pris/natt från: 698 kr
11 boenden
Pris/natt från: 1025 kr
17 boenden
Pris/natt från: 1032 kr
10 boenden
Pris/natt från: 2548 kr
4 boenden
Pris/natt från: 2420 kr