Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Palandöken

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Palandöken, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Palandöken

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Palandöken, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Palandöken 4 507 km, 1 dag 23 tim
Göteborg - Palandöken 4 171 km, 1 dag 21 tim
Malmö - Palandöken 3 988 km, 1 dag 19 tim
Helsingborg - Palandöken 4 050 km, 1 dag 23 tim
Borås - Palandöken 4 238 km, 2 dagar 4 timmar