Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nyheter, tips och inspiration

Vad händer i världen inom skidresor? Läs nyheter, inlägg och tips om Alperna, fjällen, skidorter, skidkläder och mycket annat skidrelaterat.

Vill ni ha ännu fler nyheter och erbjudanden rekommenderar vi er att ni följer oss på Facebook eller Twitter samt anmäler er till vårt nyhetsbrev (längre ner på denna sida).

Artiklar om skidresor och skidåkning

Vill du ha koll på vad som händer i Engelberg i Schweiz i januari?

Vill du åka på skidsemester men vet inte riktigt vart du ska? Är du en partyprisse eller är du ute efter seriös skidåkning m...

I december månad så värkte snön ner i Steamboat, Colorado, USA. 14 av dagarna så snöade det mer än 10 centimeter.

Har du dåligt med pengar men är sugen på en härlig skidåkning i fjällen? I en artikel i Expressen idag så tipsas om de bästa...

Vill ni följa våra alpina stjärnor Anja Pärson eller Jens Byggmark på plats i den alpina världscupen under vintern och våren...

Vilka skidorter i världen har mest snö just nu?

Varför inte lämna regniga och milda Sverige med plusgrader för 1,5 meter natrusnö och några sköna minusgrader i Zell am See?

Dags att hotta upp outfitten för skidbacken? Aftonbladet visar i en bildserie upp de senaste och hetaste skidkläderna för i ...

Julfirandet är över och det börjar bli dags att fungera på lite skidåkning! Sälen är alltid ett bra alternativ.

Åre är en riktig metropol hela året om! Helgresorna till Åre är mycket populära, så var ute i god tid när du bokar din resa ...