Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Nyheter, tips och inspiration

Vad händer i världen inom skidresor? Läs nyheter, inlägg och tips om Alperna, fjällen, skidorter, skidkläder och mycket annat skidrelaterat.

Vill ni ha ännu fler nyheter och erbjudanden rekommenderar vi er att ni följer oss på Facebook eller Twitter samt anmäler er till vårt nyhetsbrev (längre ner på denna sida).

Artiklar om skidresor och skidåkning

Res- och bokningstips för bussar och tåg till Åre! Få en avslappnande start på skidsemestern!

Vill du hitta ett unikt ,ovanligt och härligt skidresmål? Besök Montenegro!

Vi har hittat de bästa förbindelserna till Saalbach och tipsar om flyg, transfer m.m.

I Saalbach händer det mycket i jul och nyår!

Om du ska till Verbier och vill ha ett billigt ställe att bo på, prova Bunker!

I dagens Svenska Dagbladet finns en artikel om Serre Chevalier i sydfranska alperna, endast 20 minuter från den Italienska g...

Hur tar man sig enklast till Bad Gastein i Österrike?

Det är inte för sent att hitta en skidresa till jullovet!

Filmklipp och info om helikopterskidåkning i Val Thorens

Det är lätt att ta sig till Chamonix! Bäst är att flyga till Genève och byta till buss.