Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sterling har släppt sina platser - vintersäsongen 2009!

Den som väntar på något gott ... Nu har i alla fall Sterling äntligen släppt sina platser inför vintersäsongen 2008-2009. Om du vill boka skidsemester över jullov eller sportlov kan du göra en bra affär! Sterling är ett lågprisflygbolag som tar dig billigt till Europa.

Biljetterna är bokningsbara med avresa från och med 26 oktober och till och med 28 mars.

Bra flygplatser att resa till för skidresan är:

Stockholm - Chambéry - res från 799 kr
Stockholm - Salzburg - res från 799 kr
Stockholm - Nice - res från 499 kr

Från Chambéry når du stora delar av de franska alperna. Det gör du även från Nice, men då passar de sydliga alperna bäst, som Serre Chevalier. Från Salzburg når du rakt in i hjärtat av de österrikiska alperna och orter som t.ex. Bad Gastein med sitt kända julbord på Salzburger Hof.