Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidresa vintern 2009

Är du redan sugen på att dra på dig pjäxorna och surra fast skidorna igen? Planerar du att åka till någon av Skistars resmål i vinter och uppleva snö, fjäll och vinter? I så fall kan det vara smart att ta del av deras boka-tidigt-rabatt på upp till 500 kr. Spanas in på Skistars hemsida. Det känns lite galet att tänka på skidåkning redan nu när sommaren precis börjar komma, men det är rätt schysst att få välja och vraka bland allt, dessutom med rabatt!