Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vad är Mont Blanc Unlimited Pass och vad är det bra för?

Mont Blanc Unlimited Pass får ni ett omfattande och flexibelt liftkort som förutom skidåkningen även ger tillgång till en rad aktiviteter, liftar och attraktioner i Chamonix och omgivande områden. Här är lite mer info om vad ni får ut av ett Mont Blanc Unlimited Pass:
Mont Blanc
Tillgång till flera skidområden: Passet ger tillgång till flera skidområden i Chamonix-dalen, inklusive Brevent/Flegere, Grands Montets, Les Houches och Balme/Vallorcine. Detta gör att skidåkare och snowboardåkare kan njuta av varierande terräng, olika svårighetsgrader och fritt prova på nya skidområden.

Obegränsat med liftar: Med Mont Blanc Unlimited Pass kan du använda liftarna och linbanorna så ofta du vill under dess giltighetstid. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som vill utforska olika backar och områden under sin vistelse.

Chamonix Aiguille du Midi linbana: Passet inkluderar ofta en tur med linbanan Aiguille du Midi, som tar dig till en observationspunkt på hög höjd med hisnande panoramautsikt över Mont Blanc-massivet och omgivande toppar.

Montenvers tåg och Mer de Glace: Passet kan också ge tillgång till Montenvers kugghjulståg, som tar dig upp till Mer de Glace, en av de mest kända glaciärerna i Alperna. Detta gör att du kan utforska glaciären och dess berömda isgrottor.

Tramway du Mont-Blanc: Vissa versioner av passet kan inkludera en tur på Tramway du Mont-Blanc (TMB), ett historiskt kugghjulståg som tar dig till högre höjder och erbjuder spektakulära vyer.

Transport: Beroende på version av passet kan du ha tillgång till lokala transporttjänster, såsom bussar och tåg, i Chamonixdalen.

En mängd aktiviteter: Mont Blanc Unlimited Pass inkluderar ofta andra aktiviteter utöver skidåkning, som tillgång till isbanor, simbassänger, museer och kulturella attraktioner. Detta gör det till ett mångsidigt alternativ för dem som vill njuta av en rad upplevelser.

Varaktighet och giltighet: Passet kommer i olika längd, till exempel några dagar, veckovisa eller säsongsbetonade alternativ. Det är viktigt att kontrollera giltighetsdatumen och vad som är inkluderat för att säkerställa att det överensstämmer med dina resplaner.

Rabatter: Förutom de inkluderade aktiviteterna kan vissa versioner av passet erbjuda rabatter på guidade turer, uthyrning av utrustning och andra tjänster.

Flexibilitet: Mont Blanc Unlimited Pass ger flexibiliteten att skapa din egen resplan, blanda skidåkning, sightseeing och andra aktiviteter baserat på dina preferenser.

Ovan är inte allt kortet ger er, ni kan läsa ännu mer om Mont Blanc Unlimited Pass villkor poch allt som ingår här.