Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidtestarhelger i Sälen, Åre och Vemdalen

Nu finns det mängder av erbjudanden att testa säsongen nya häftiga skidor! I Sälen var en lyckad skidtestarhelg första helgen i december med mängder av snö, mycket mer än vad det brukar vara så här års. I mitten av december erbjuds skidtestarhelg i Åre via Skistar, perfekt start på säsongen och det går fortfarande att önska sig de nya laggen av tomten i julklapp. Vemdalen erbjuder stort skidtest den 29 och 30 december. Lite lagom för att sätta fart på kroppen efter julhelgens dekadens. Om du inte varit på skidtestarhelg förut, innebär det att leverantörerna visar upp sina nya modeller och sedan kan du provåka dem i backen själv. Fantastiskt kul och en stor folkfest!