Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Otroligt billigt till alperna

Det finns nu jättebilliga resor till alperna! December brukar vara den billigaste månaden på året, men ofta så brukar det heller inte finnas så mycket snö. Det gör det dock i år! Flera orter i alperna har redan ett par meter snö! Spana in t.ex. Nortlander. Jag hittade en resa till Val Thorens för 1995 kr inkl. liftkort i sex dagar. Kan knappast bli billigare! Ge dig själv en julklapp i förväg och fly julstressen för att slappa på afterskin och ge järnet i backen!