Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fotbolls EM i Österrike - upptäck Österrike redan nu!

Är du intresserad av både fotboll och skidor? I år har du i så fall ett riktigt lyckoår! Du kan besöka Österrike dubbelt upp!

Min kompis har precis fått biljetter till matchen Sverige-Grekland i Salzburg som han givetvis ska gå på. Han är dessutom skidåkare och planerade redan i höstas en skidresa till Österrike, så nu ska han alltså dit två gånger i år!

Han ska till Bad Gastein och åka skidor och flyger till Salzburg. Lite komiskt, för nu har han precis bokat en ny flygbiljett till Salzburg, fast i juni för att se matchen.

Så vill du åka till Österrike redan nu för att reka landet, städerna och få en försmak av den gemytliga kulturen, är det ett tips att köpa en biljett ner till Salzburg redan nu!
Sterling flyger direkt från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Billigt och praktiskt!
Billiga flygbiljetter till Salzburg

Tips på andra skidorter i närheten av Salzburg är Zell am See, Kaprun samt Amadéregionen med Altenmark-Zauchensee, Wagrain, Filzmoos och Kleinarl.

Det är inte lätt att hitta billiga biljetter till Sveriges alla matcher, men billiga flygbiljetter till Alperna går fortfarande att få tag på!