Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kombinera Chamonix med Courmayeur

Förra veckan besökte vi Courmayeur i Italien. Det var lite av en slump, vi undrade hur det såg ut på andra sidan Mont Blanc-tunneln. Courmayeur visade sig vara en urgullig italiensk alpby med stort skidsystem och riktigt härlig utsikt mot Mont Blanc.

Vädret visade sig också vara hela annorlunda mot Chamonix. Så nära men ändå så långt bort från Chamonix - i ett annat land.

Vi tog bilen genom tunneln men det går även att resa från Milano, Bergamo eller Turin. Att hyra en bil på flygplatsen i Bergamo eller i Milano och sedan köra tar ett par timmar på motorväg. Glöm dock inte snökedjor, det är både farligt och förbjudet att köra utan om det råder vinterväglag. Det går också utmärkt att ta tåget från Milano eller Turin ända fram till Courmayeur.