Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka-tidigt-rabatter och erbjudanden skidsäsongen 2021/2022

Boka-tidigt-rabatter 2021/2022
Vi är många som hoppas på en normal skidsäsong den kommande vintern och för er som vill vara tidigt ute finns det erbjudanden att ta del av. De enda som (just nu) erbjuder ett riktigt erbjunda med en fast rabatt är Lion ALpin där ni kan få 500 kr rabatt per person.

Tänk på att de flesta har öppet köp fram till ett visst datum i höst och har generösa avbokningsregler och/eller specifika Covid försäkringar vilket gör det lite tryggare att faktiskt boka resan redan idag.

Lion Alpin - 500 kr rabatt/person

Hos Lion Alpin får ni 500 kr per person på alla skidresor. Rabatten gäller ej för barn men det finns speciella barnrabatter för olika hotell. Erbjudandet gäller fram till 30 september.

Slopetrotter - diverse rabatter

Slopetrotter har inga specifika rabatter men har diverse fasta erbjudanden. Bland annat så fyller Slopetrotter 15 år som skidresearrangör i år och har diverse "födelsedagserbjudanen".

Nortlander - diverse rabatter

Även Nortlander (som ingår i samma resegrupp som Slopetrotter) erbjuder fasta erbjudanden istället för rabatter.

Sunweb - diverse erbjudanden

Sunweb har inga erbjudanden med fasta rabatter men har nedsatta priser på diverse skidresor. Ni hittar aktuella erbjudanden här.

STS Alpresor - inget att erbjuda...

STS Alpresor har inga specifika boka-tidigt-erbjudanden just nu. Eventuellt dyker det upp erbjudanden så småningom på denna sida.

Active Ski - inga rabatter

Inte heller Active Ski har just nu några erbjudanden för kommande säsong.

Ni kan även leta bland alla dessa skidresearrangörers paketresor här, och om ni inte hittar något som passar kan ni själva söka flyg och hotell här.

Denna sida kan komma att uppdateras om det poppar in specifika erbjudanden framöver.