Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Nozawa Onsen
Boka i Nozawa Onsen

Väder och snöförhållanden i Nozawa Onsen

Här nedan hittar ni de nuvarande snöförhållandena, snödjup och öppetstatus i Nozawa Onsen.

Snöförhållanden och status i Nozawa Onsen

Snödjup:
50 cm
Snödjup dalen:
0 cm
Snötyp:
Pudersnö
Senaste snöfall:
30 november
Liftar öppna:
17%
Pister öppna:
8%
Säsongsstart:
29 november
Säsongsslut:
6 maj
Status:
Skidorten är öppen
Längdskidåkning:
Stängt
Half pipe:
Stängt
Funpark:
Stängt
Nattskidåkning:
Stängt

Snödjup tidigare säsonger

Väderprognos för Nozawa Onsen

5-dygnsprognos för vädret i Nozawa Onsen. Vi visar väderprognosen på tre olika höjdnivåer: på skidorten, mitt i backen samt på toppen av berget.
Lokal tid i Nozawa Onsen är 04:31