Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Matra

Restauranger i Matra

Här hittar ni 4 restauranger restauranger i och omkring Matra. Alla restauranger här är betygsatta av restaurangernas gäster och är sorterade från högsta till lägsta betyg.

I Matra kan ni äta mat från 2 olika kök: Europeiskt, Ungerskt.

Filtrera
Kossuth Lajos utca 14. Mátraszentlászlo, Matraszentimre 3235 Hungary
Prisnivå: $$ - $$$
Europeiskt
Ungerskt
TripAdvisors medlemsbetyg
Deak Ferenc Ut 16, Matraszentimre 3235 Hungary
Prisnivå: $$ - $$$
TripAdvisors medlemsbetyg
Eoetvoes Jozsef utca 6., Matraszentimre 3235 Hungary
Prisnivå: $$ - $$$
Europeiskt
Ungerskt
TripAdvisors medlemsbetyg
Szechenyi Istvan utca 7, Matraszentimre 3235 Hungary
Café
TripAdvisors medlemsbetyg
?