Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

L'espace Killy, Frankrike

Karta över skidorter i L'espace Killy

L'espace Killy är ett skidområde i Frankrike som endast består av två skidorter, Tignes samt Val d'Isere. Området ligger i regionen Savoie och har fått sitt namn efter den legendariske franske skidåkaren Jean-Claude Killy som växte upp i Val d'Isere.

Här finns 300 kilometer skidåkning och tack vare glaciären i Tignes kan man åka skidor här mer eller mindre året om.

Skidorter i L'espace Killy

Fakta/pistfakta L'espace Killy

Europa
Kontinent
Frankrike
Land
99
Liftar
300 km
Kilometer pister
140
Pister totalt
2
Antal skidorter