Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i La Joue du Loup

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till La Joue du Loup (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via Skiset som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i La Joue du Loup.

I La Joue du Loup hittar ni för tillfället 2 butiker som Skiset samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Boka skidutrustningen online i La Joue du Loup här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i La Joue du Loup

Le Relais Sport

La Joue du Loup, 05250, Agnières en Devoluy
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 09:00-17:30 | Lör, Sön 08:30-17:30

Lyn' Sport

Place des Boutiques, 05250, Agnières en Devoluy
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 09:00-13:00, 15:00-17:30 | Lör, Sön 08:30-17:30
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns