Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Karakol

Karakol, Kirgizistan

Om ni planerar ni för en skidsemester till Karakol i Kirgizistan så hittar här ni både information om skidsystemet i Karakol, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Karakol finns totalt 4 liftar med tillgång till 20 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3450 meter, vilket ger en fallhöjd på 1150 meter.

Närmaste skidorter till Karakol

Skidorten Ak Bulak-Talgar är den närmaste skidorten, avståndet från Karakol är 122 kilometer.

Hotell & boende i Karakol

Hos oss hittar ni totalt 167 hotell, lägenheter och stugor/hus i Karakol.
161 boendealternativ
Pris/natt från: 72 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 310 kr