Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Ak Bulak-Talgar

Ak Bulak-Talgar, Kazakstan

Intresserade av en skidresa till Ak Bulak-Talgar? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Ak Bulak-Talgar från Sverige är flyg det enda alternativet då Ak Bulak-Talgar ligger utanför Europa. Säsongen för skidåkning i Ak Bulak-Talgar är vanligtvis från december till början april.

Ak Bulak-Talgar har 5 liftar och totalt 10 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2700 meter, vilket ger en fallhöjd på 1050 meter.

Skidorter i närheten av Ak Bulak-Talgar

Skidorten Chimbulak är den närmaste skidorten, avståndet från Ak Bulak-Talgar är 28 kilometer.

Hotell & boende i Ak Bulak-Talgar

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Ak Bulak-Talgar just nu