Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Chimbulak

Chimbulak, Kazakhstan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Chimbulak? Även om resvägen till Chimbulak är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Chimbulak.

Chimbulak har 4 liftar och totalt 10 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3163 meter, vilket ger en fallhöjd på 903 meter. Den längsta pisten som finns i Chimbulak är 1.25 kilometer.

Närmaste skidorter till Chimbulak

Skidorten Ak Bulak-Talgar är den närmaste skidorten, avståndet från Chimbulak är 28 kilometer.

Hotell & boende i Chimbulak

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Chimbulak just nu