Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Chimbulak, Kazakhstan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Chimbulak? Även om resvägen till Chimbulak är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Chimbulak.

Här finns det 10 backar och antalet liftar är 4. Fallhöjden är som mest på 903 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3163 meter.

Ak Bulak-Talgar är närmaste skidort till Chimbulak med ett avstånd på 28 kilometer.

Hotell & boende i Chimbulak

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chimbulak.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 163 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 198 kr