Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

6 januari, i Trysil

Trysil känns lite som Sälen, fast bättre. Jag har faktiskt varit här förut, för ca 10 år sen, men det ser ut som det hänt en del. Det är riktigt bra snöläge men också mycket folk i backarna. Många familjer är fortfarande kvar och firar jullov. jag börjar tröttna på att åka upp och nerför i backarna, nu vill jag ha lite polare och lite äventyr.

Vore nice att hitta en schysst skidpolare att få med mig på resten av resan. Har satt upp lite lappar på affärerna. Någon som känner någon som vill hänga på mig?

Så snart jag hittar en skidpolare tänkte jag man kunde dra till Sunnmörsalperna, Stranda, eller direkt vidare norrut. Det kvittar egentligen. Sunnmörsalperna ligger en bit nordväst härifrån sett och ska tydligen ha helt grym offpiståkning med enorma mängder snö. Läste att det snöade redan i augusti i år, så det bådar ju gott. Det stället är tydligen inget för barnfamiljer = perfekt för mig. Det ska inte finnas så många liftar, men det finnas istället massor med åkyta och höga puderchanser. Längtar!

Kom igen och häng på!