Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kalles skidresa i Norden

Jag fick en cool idé, jag ska åka skidor genom Norden! Alla offpiståk (och lite manchester blir det nog) som jag hittar när jag kör från Uppsala till Norge, rundar toppen och ner genom Sverige. Följ min resa här!

Artiklar om skidresor och skidåkning

Livet som bartender här i Trysil tär lite på en, som bartender blir man ju meddragen på efterfest rätt lätt så det har blivit et...

8 januari och ett jobb på en bar.

Trysil känns lite som Sälen, fast bättre.

Framme i Trysil, äntligen. det är ju så långt och vägarna är så små. Fartkamerorna är hemska. En polare till mig åkte på...

Helt otroligt men jag är fortfarande kvar i Hemsedal. Det här stället var rätt trevligt och jag har ju hittat några polare.

Det är grymt här! Man kan ju inte påstå annat. Mycket större än vad jag trodde, trodde det var en håla med bara norska barnf...

Jag hälsade på min kompis Rickard i Oslo och det blev rätt sent. Men nu drar jag vidare mot Hemsedal!

Ha i morgon drar jag! Lugn jul med familjen och massa uppmaningar. Antar man borde uppskatta att de bryr sig om en. Det har komm...

Börjar få klart för mig hur jag ska åka

Planeringen fortsätter, mycket att tänka på