Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

18 december

Smart:-) jag har ju glömt att säga vem jag är kom jag på. Kalle, 26 år, bor i Uppsala och jobbar på en mataffär. Så var det sagt. (Till alla tjejer: om ni behöver en jäkligt fräsch kille som guidar er till bästa offpiståken i Norden typ senare i vinter så hör av er!)

Jag har börjat leta efter en billig bil. Det är ju inte direkt några Ryanairflyg som går till ställena jag ska till så det känns lika bra att skaffa sig ett eget fordon. Jag letade lite på Blocket och så, och så åkte jag iväg och kollade på en gammal Volvo. Den var helt okej, en kombi som det går att slagga i om det kniper. Shit jag måste nog skaffa en varmare sovsäck. Hehe tur det snart är jul, jag måste fylla på önskelistan ... Ah jo det här med bil. Jag har inte riktigt bestämt mig än, det är ju rätt så dyrt.

Jag tog fram min kartbok och kollade lite. Det är ju rätt så långt mellan alla de här ställena alltså. Det kommer bli rätt långt att köra. Undrar om man behöver en GPS också ... visst är det nästan befogat att skaffa en ny. hehe. Undrar också i vilken ordning jag ska åka till alla skidorterna. Undrar om det är smartast att åka upp genom Norge och ner genom Sverige eller tvärtom. Jag måste nog kolla snörapporterna lite.

Det är snart jag ska åka! Det blev plötsligt rätt mycket att fixa och jag jobbar ju fortfarande.