Sökalternativ

18 december

Smart:-) jag har ju glömt att säga vem jag är kom jag på. Kalle, 26 år, bor i Uppsala och jobbar på en mataffär. Så var det sagt. (Till alla tjejer: om ni behöver en jäkligt fräsch kille som guidar er till bästa offpiståken i Norden typ senare i vinter så hör av er!)

Jag har börjat leta efter en billig bil. Det är ju inte direkt några Ryanairflyg som går till ställena jag ska till så det känns lika bra att skaffa sig ett eget fordon. Jag letade lite på Blocket och så, och så åkte jag iväg och kollade på en gammal Volvo. Den var helt okej, en kombi som det går att slagga i om det kniper. Shit jag måste nog skaffa en varmare sovsäck. Hehe tur det snart är jul, jag måste fylla på önskelistan ... Ah jo det här med bil. Jag har inte riktigt bestämt mig än, det är ju rätt så dyrt.

Jag tog fram min kartbok och kollade lite. Det är ju rätt så långt mellan alla de här ställena alltså. Det kommer bli rätt långt att köra. Undrar om man behöver en GPS också ... visst är det nästan befogat att skaffa en ny. hehe. Undrar också i vilken ordning jag ska åka till alla skidorterna. Undrar om det är smartast att åka upp genom Norge och ner genom Sverige eller tvärtom. Jag måste nog kolla snörapporterna lite.

Det är snart jag ska åka! Det blev plötsligt rätt mycket att fixa och jag jobbar ju fortfarande.

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar
 
Active Ski
Sunweb
Lion Alpin