Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Hlíðarfjall
Boka i Hlíðarfjall

Hlíðarfjall, Island

Om ni planerar ni för en skidsemester till Hlíðarfjall i Island så hittar här ni både information om skidsystemet i Hlíðarfjall, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Hlíðarfjall sträcker sig i regel från slutet december till början maj.

Hlíðarfjall har 7 liftar och totalt 24 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 980 meter, vilket ger en fallhöjd på 455 meter. Den längsta pisten som finns i Hlíðarfjall är 2.5 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 3.5 kilometer spår för längskidåkning.

Hotell & boende i Hlíðarfjall

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hlíðarfjall.
11 boenden
Pris/natt från: 681 kr