Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Island

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Island. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Island

Största skidorterna

Flest liftar i Island

Bláfjöll 15 liftar
Hlíðarfjall 7 liftar

Flest pister i Island

Hlíðarfjall 24 pister
Bláfjöll 20 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Island

Hlíðarfjall 455 meter
Bláfjöll 220 meter

Högsta pisterna i Island

Hlíðarfjall 980 meter
Bláfjöll 700 meter