Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Grand Targhee

Grand Targhee, Wyoming, USA

Skidorten Grand Targhee ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Grand Targhee sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 320 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Grand Targhee. Just idag är 100% av liftarna och 91% av backarna öppna.

I Grand Targhee hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 12300 personer/timme. Det finns 35 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 15 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 15 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3048 meter, vilket ger en fallhöjd på 738 meter. Den längsta pisten som finns i Grand Targhee är 4.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Grand Targhee

Snabbaste sättet att ta sig till Grand Targhee är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Jackson Hole Airport ligger endast 27 kilometer från Grand Targhee, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Grand Targhee

Skidorten Jackson Hole är den närmaste skidorten, avståndet från Grand Targhee är 38 kilometer.

Hotell & boende i Grand Targhee

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grand Targhee.
10 boenden
Pris/natt från: 1461 kr