Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplatser i Alperna

Söker ni flyg till Alperna och vill veta till vilka flygplatser man bör flyga till? Oftast är det en bit från skidorterna till närmaste flygplats och det är alltid lurigt hur man tar sig från flygplatsen till skidorten på bästa sätt.

Här hittar ni en lista på de flygplatserna som är ligger närmast och är lämpligast att flyga till om man ska ner till Alperna. För varje flygplats hittar ni bl a listor på de skidorter som ligger närmast flygplatsen, hur man lättast flyger dit från Sverige samt transferinformation och avstånd från alpflygplatsen till skidorterna.

Vill ni hellre veta vilken flygplats som ligger närmast en specifik skidort? Klicka i så fall här för att leta upp er skidort. När ni klickat er vidare till skidorten ni söker hittar ni en lista på de flygplatserna som ligger närmast och hur långt avståndet är.

Flygplatser nära Alperna i Italien

Flygplatser nära Alperna i Frankrike

Flygplatser nära Alperna i Schweiz

Flygplatser nära Alperna i Tyskland

Flygplatser nära Alperna i Österrike


Här hittar ni fler flygplatser, utanför Alperna, men fortfarande nära skidåkning i t ex USA, Kanada, Östeuropa och Sverige.