Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Campitello, Italien

Italien är ett land fyllt av sevärdheter och aktiviteter. Även då man oftast föreställer sig Italien som ett varmt och härligt land finns här även fantastiska skidmöjligheter. Att boka skidresor till Campitello, Italien är ett hett tips om man älskar skidåkning, mysiga pittoreska vinterbyar och god mat. I staden finns det många bra liftar som tar dig högt upp på fjället och den högsta pisten ligger på 1860 meter. Förutom massor av bra backar finns även fina längdåkningsspår för den som föredrar en lugnare takt.

Campitello erbjuder mer än bara skidåkning

På en skidresa till Campitello kommer du till en av de charmigaste byarna i området. Den är omgiven av höga, vita bergstoppar och vart man än vänder sig får man njuta av ett vackert sceneri i denna vinterstad. Vintersäsongen är igång ifrån december till april, men även under vår och sommar kan man hitta på många roliga aktiviteter här. Under de varmare årstiderna erbjuder orten massor av bra hiking och camping. En resa till Campitello är mycket mer än bara snö och åkning i backarna, det finns nämligen massor av bra restauranger och barer för den som älskar god mat och dryck.

Mat i fokus i Campitello

Här finns något för alla då restaurangutbudet är stort och finns i olika stilar. Detsamma gäller barerna som har sina egna härliga atmosfärer. De allra bästa restaurangerna hittar man i någon av de smala gränderna. Att gå in i en traditionell italiensk restaurang och få avnjuta hemlagad pizza är väl värt besöket. Förutom att äta en äkta italiensk pizza måste man även pröva delikatesser som ljuvliga pastarätter och grillrätter. Maten lagas med verklig passion och kärlek, och bara maten är anledning nog till att besöka Campitello.

Bra nattliv för den festsugna

En skidsemester i Campitello innebär naturligtvis långa och roliga dagar i backarna, det är alltså inte konstigt att man är trött när eftermiddagen kommer. Att boka ett rum på något av de fina hotellen är man verkligen värd efter ansträngningarna i backarna. Det går att välja på allt från lyxigare hotell till mysiga B&B. Efter en dusch och ett ombyte är man redo för en rejäl middag. Sedan kan man om man vill gå vidare till en bar för att lyssna på livemusik. Är man en riktig festprisse så finns det massor av bra nattklubbar där man kan dansa av sig innan det är dags för en ny dag i backen. I byn finns massor av härliga after-skis och det brukar räcka med att bara gå utanför dörren för att få en trevlig stund. Här anordnas allt från fackeltåg till teater som alla får ta del av.

Skidområden Campitello är del av

Campitello ingår i skidområdet Sella Ronda tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Campitello

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Campitello här

Hotell & boende i Campitello

Hos oss hittar ni totalt 505 hotell, lägenheter och stugor/hus i Campitello.
392 boendealternativ
Pris/natt från: 596 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1077 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 574 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 658 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 1232 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Campitello

Sunweb
SnowTrex