Sökalternativ

Snödjup 0 cm
Boende / hotell (393)
Restauranger (62)
Skidskolor (1)
Skidorten är stängd

Campitello, Italien

Italien är ett land fyllt av sevärdheter och aktiviteter. Även då man oftast föreställer sig Italien som ett varmt och härligt land finns här även fantastiska skidmöjligheter. Att boka skidresor till Campitello, Italien är ett hett tips om man älskar skidåkning, mysiga pittoreska vinterbyar och god mat. I staden finns det många bra liftar som tar dig högt upp på fjället och den högsta pisten ligger på 1860 meter. Förutom massor av bra backar finns även fina längdåkningsspår för den som föredrar en lugnare takt.

Campitello erbjuder mer än bara skidåkning

På en skidresa till Campitello kommer du till en av de charmigaste byarna i området. Den är omgiven av höga, vita bergstoppar och vart man än vänder sig får man njuta av ett vackert sceneri i denna vinterstad. Vintersäsongen är igång ifrån december till april, men även under vår och sommar kan man hitta på många roliga aktiviteter här. Under de varmare årstiderna erbjuder orten massor av bra hiking och camping. En resa till Campitello är mycket mer än bara snö och åkning i backarna, det finns nämligen massor av bra restauranger och barer för den som älskar god mat och dryck.

Mat i fokus i Campitello

Här finns något för alla då restaurangutbudet är stort och finns i olika stilar. Detsamma gäller barerna som har sina egna härliga atmosfärer. De allra bästa restaurangerna hittar man i någon av de smala gränderna. Att gå in i en traditionell italiensk restaurang och få avnjuta hemlagad pizza är väl värt besöket. Förutom att äta en äkta italiensk pizza måste man även pröva delikatesser som ljuvliga pastarätter och grillrätter. Maten lagas med verklig passion och kärlek, och bara maten är anledning nog till att besöka Campitello.

Bra nattliv för den festsugna

En skidsemester i Campitello innebär naturligtvis långa och roliga dagar i backarna, det är alltså inte konstigt att man är trött när eftermiddagen kommer. Att boka ett rum på något av de fina hotellen är man verkligen värd efter ansträngningarna i backarna. Det går att välja på allt från lyxigare hotell till mysiga B&B. Efter en dusch och ett ombyte är man redo för en rejäl middag. Sedan kan man om man vill gå vidare till en bar för att lyssna på livemusik. Är man en riktig festprisse så finns det massor av bra nattklubbar där man kan dansa av sig innan det är dags för en ny dag i backen. I byn finns massor av härliga after-skis och det brukar räcka med att bara gå utanför dörren för att få en trevlig stund. Här anordnas allt från fackeltåg till teater som alla får ta del av.

Hyr utrustning i Campitello

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Campitello här

Hotell & boende i Campitello

Hos oss hittar ni totalt 393 hotell, lägenheter och stugor/hus i Campitello.
250 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 976 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 520 kr
71 boendealternativ
Pris/natt från: 633 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 908 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Campitello

Active Ski
Sunweb
Lion Alpin