Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Bukovel ligger i Ukraina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Bukovel är vanligtvis från slutet av november till mitten av april.

I Bukovel hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 38999 personer/timme. Det finns 68 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 29 kilometer blåa pister, 28 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1372 meter, vilket ger en fallhöjd på 513 meter. Den längsta pisten som finns i Bukovel är 2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Bukovel. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bukovel.

Skidorter i närheten av Bukovel

Skidorten Drahobrat är den närmaste skidorten, avståndet från Bukovel är 17 kilometer.

Restauranger

Det finns 53 restauranger i Bukovel och 33 olika typer av kök, varav de mest populära är Ukrainskt, Europeiskt och Östeuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 246 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bukovel.
212 boenden
Pris/natt från:
115 kr
18 boenden
Pris/natt från:
246 kr
13 boenden
Pris/natt från:
203 kr
3 boenden
Pris/natt från:
1400 kr