Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bukovel

Bukovel, Ukraina

Skidorten Bukovel ligger i Ukraina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Bukovel är vanligtvis från slutet av november till början av maj.

Bukovel är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 50 centimeter. 10% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 31% av liftarna går.

I Bukovel hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 38999 personer/timme. Det finns 68 km kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 29 km blåa pister, 28 km röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 km svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1372 meter, vilket ger en fallhöjd på 513 meter. Den längsta pisten som finns i Bukovel är 2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Bukovel. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bukovel.

Skidorter i närheten av Bukovel

Skidorten Drahobrat är den närmaste skidorten, avståndet från Bukovel är 17 kilometer.

Hotell & boende i Bukovel

Hos oss hittar ni totalt 267 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bukovel.
233 boendealternativ
Pris/natt från: 129 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 276 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 228 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1568 kr