Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Axams

Skiduthyrning i Axams

Om du vill hyra skidor eller snowboardutrustning i Axams har du hittat helt rätt. Genom vårt samarbete med Skiset och ALPINRESORTS.com kan ni spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats. Ni vet att er utrustning väntar på er när ni kommer fram till Axams, och ni behöver inte oroa er för att utrustningen vill ha redan är uthyrd.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 2 butiker för skiduthyrning i Axams, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Axams

Skischule Olympic & Tip-Top Rental Shop

Adress: Axamer Lizum 11, 6094, Axamer Lizum
Öppettider: Mån-Sön 08:30-16:30

Sport News

Adress: Innsbrucker Straße 53