Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Villard Reculas

Villard Reculas - by i anslutning till Alpe d'Huez

Villard Reculas ligger nära skidorten Alpe d'Huez i Frankrike. Många väljer att åka på skidsemester hit just på grund av närheten till Alpe d'Huez vilket gör att man får samma fina skidåkning som när man bor i Alpe d'Huez, men Villard Reculas betraktas ofta som ett mer relaxat ställe att bo på.

Hitta boende i Villard Reculas

Just nu hittar nu 27 boenden i Villard Reculas genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

24 boenden
Pris/natt från: 640 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1946 kr