Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sök transfer och hyrbil i Alperna

Söker ni transfer eller hyrbil från flyget till skidorten ni ska resa till? Här kan ni söka både transfer och hyrbil i en och samma enkla sökning för hela resesällskapet både till Alperna (och omkringliggande områden) samt de största flygplatserna närmast skidåkning i USA och Kanada.

Vi söker efter transfer i samarbete med Alps2Alps och hyrbilar i samarbete med Auto Europe. Hittar ni inte vad ni söker finns fler transferalternativ här.

Sök:
Vilken flygplats kommer ni till?
När landar ni och när flyger ni hem?
Anländer:
Hemresa:
OBS! Ange flygets hemresetid. För hyrbilar gör vi sökningen med en återlämningstid 2 timmar innan avgång.
Vilken skidort vill ni ha transfer till?
Antalet personer
Vuxna:
Barn:
Barnåldrar:
Er sökning:
Transfer
Hyrbil
Vänligen vänta medan vi söker...