Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
I staten West Virginia i USA finns skidorten Snowshoe som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Snowshoe sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Snowshoe har pister på totalt 31 kilometer, varav 14 kilometer är blåa enkla pister, 11 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 12 liftar, med en totalkapacitet på 19600 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1478 meter, vilket ger en fallhöjd på 478 meter. Den längsta pisten som finns i Snowshoe är 2.3 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Snowshoe. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 43 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Snowshoe

Skidorten Massanutten är den närmaste skidorten, avståndet från Snowshoe är 112 kilometer.

Restauranger

Det finns 21 restauranger i Snowshoe och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt, Bar och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Snowshoe.
77 boenden
Pris/natt från:
1126 kr
4 boenden
Pris/natt från:
1453 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1686 kr