Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Slavsko

Vägbeskrivning till Slavsko

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Slavsko, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Slavsko

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Slavsko, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Slavsko 2 136 km, 23 timmar 35 min
Malmö - Slavsko 1 532 km, 17 timmar 59 min
Helsingborg - Slavsko 1 587 km, 18 timmar 9 min
Jönköping - Slavsko 1 726 km, 19 timmar 35 min
Karlstad - Slavsko 2 060 km, 23 timmar 13 min

Vägbeskrivning flygplatser till Slavsko

Hitta rätt till Slavsko från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Slavsko. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
John Paul II Balice - Slavsko 467 km, 5 timmar 33 min