Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skipeak.se

Skipeak.se arrangerar resor till Vaujany. Vi har lyxiga chalets med personlig kock, ett mysigt hotell med halvpension och 5-stjärniga lägenheter. Allt i de underbara bergsbyarna Vaujany och La Villette. Skidåkningen i Grandes Rousses systemet är i världsklass med över 240km av pister och det finns även suverän offpist..

Vi är först i Sverige med att erbjuda:
- Vaujany - snabbaste bakdörren till vidsträckta Massif des Grandes Rousses - Alpe d’Huez
- De underbara sagolika franska bergsbyarna Vaujany & La Villette
- Äkta Engelsk stil chalet semester
- Din egen Privata Chaletkock
- De enda 5-stjärniga lägenheterna i Vaujany
- Prisbelönta Super-Chalet Saskia
- Otroligt mycket för pengarna

OBS! Texten ovan är en beskrivning av Skipeak.se från skidresearrangören.