Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Skiliftkarussell Winterberg

Skiliftkarussell Winterberg

Om ni planerar ni för en skidsemester till Skiliftkarussell Winterberg i Tyskland så hittar här ni både information om skidsystemet i Skiliftkarussell Winterberg, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Skiliftkarussell Winterberg är vanligtvis från mitten av december till mitten av mars.

Skiliftkarussell Winterberg är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 40 centimeter. 10% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 20% av liftarna går.

Skiliftkarussell Winterberg har pister på totalt 27 kilometer, varav 14 kilometer är blåa enkla pister, 12 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 1 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 47772 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 820 meter, vilket ger en fallhöjd på 190 meter.

I Skiliftkarussell Winterberg kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Skiliftkarussell Winterberg.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Skiliftkarussell Winterberg 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Hyr skidutrustning i Skiliftkarussell Winterberg

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Skiliftkarussell Winterberg.

Boka skidutrustningen online i Skiliftkarussell Winterberg här

Skidskola i Skiliftkarussell Winterberg

I Skiliftkarussell Winterberg kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Skiliftkarussell Winterberg här

Hotell & boende i Skiliftkarussell Winterberg

Hos oss hittar ni totalt 679 hotell, lägenheter och stugor/hus i Skiliftkarussell Winterberg.
620 boendealternativ
Pris/natt från: 303 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 839 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 538 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 561 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 933 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns