Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidresor till Alperna med STSSTS är Nordens största skidresearrangör till Alperna och har flera olika destinationer och länder att välja på: Österrike, Frankrike, Italien och Schweiz. Dessutom arrangeras resor till USA.


En stor fördel med att resa med STS är STS Specialpaket där allt ingår: resa med flyg eller buss, liftnära boende, frukostbuffé, trerättersmiddag i sex dagar och liftkort i sex dagar. Kanonpris på detta!
OBS! Specialpaket bokas senast 31 oktober!
Specialpaket - från 5 995 kr!Vill du läsa på mer inför din resa med STS eller bläddra innan du bokar?
Beställ katalog här


Sugen på att jobba i Alperna? Skicka in din reseledaransökan här

STS skidorter i Österrike: Bad Gastein, Flachau, Ischgl, Mayrhofen, Obertauern, Saalbach, Schladming och St Anton.
Läs mer om STS i Österrike här.

STS skidorter i Frankrike: Chamonix
Läs mer om STS i Frankrike här.

STS skidorter i Italien: Cervinia, Champoluc, Cortina, Courmayeur, Madonna di Campiglio
Läs mer om STS i Italien här.

STS skidorter i Schweiz: Saas-Fee, Verbier och Zermatt
Läs mer om STS i Schweiz här.

STS skidorter i USA: Aspen
Läs mer om STS i USA här.