Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vad är carvingskidor?

HEJ! Jag har aldrig fattat riktigt vad carvingskidor är och om jag behöver såna? Tror inte ens det fanns när jag åkte sist för 20+ år sen.
Behöver och behöver, jag tror inte det tillverkas så mycket gammaldags skidor längre. Sen carving kom för några år sedan så är den helt dominerande.
Hej själv! Det är sant att carving dominerar numer, men det finns fortfarande traditionella modeller att köpa om man vill. Carving har iofs bara fördelar: lättare att åka och man lär sig snabbt. Största skillnaden är längden (carving är lite kortare) och timglasformen.
Tack tack
Hyr av en seriös uthyrare så får du känna
Eller åk på en skidtestarweekend i Åre, Sälen mm
Det är stor skillnad på skidor - hårda/mjuka/kvicka/stadiga snabba, bäst att prova innan köp

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)