Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidort i Dalarna

hej, är det någon som har ett bra tips på en lite mindre skidort i Dalarna där man kan åka lite längd, men mest mysa i en stuga? Vi tänkte åka någon långhelg (to-sö) i feb-mars. Tacksam för tips!
Hej Ulrika, jag kan absolut rekommendera Grövelsjöns fjällstation! Bra för längdskidåkning och underbart mysig. Inte den mest lättillgängliga platsen i Dalarna kanske men du blir inte besviken!

/Soda
Säfsen är paradiset för längdskidåkning, massvis med mil med längdskidåkning, billigt boende och hyfsade backar om ni vill åka snowboard också

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)