Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Resa mellan Grenoble el Geneve till Val Thorens

Hej!
Jag tänkte flyga till Geneve eller Grenoble för att sen åka skidor i val thorens. Hur tar man sig på bäst sätt mellan flygplatsen och skidorten? Någon som vet?
Tack,
Anna
Hej Anna!
Från flygplatsen i Geneve vet jag att det går bussar till Val Thorens . Vet inga tider eller nåt men det kan du nog alltid googla fram. Lite dyrare men klart bekvämare är att beställa transfer innan kan rekommendera dessa: http://www.geneva-skitransfers.com/

Jonas
Hej Anna,
vi flög till Geneve för att åka skidor i Chamonix där vi hade bokat boende, missade lokala transferbussen men frågade och fick åka (mot betalning) med en engelsk resebyrå istället. Dom står utanför passkontrollen, bara att fråga skulle jag tro, dom tjänar gärna lite extra pengar. Lycka till/Jocke

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)