Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pisttur

I Val Gardena området ska det finnas en pisttur som följer i första världkrigets spår. Är det någon som vet något om den och varifrån den utgår. Jag har också hört att det ska finnas en tur som går till ett kloster där man kan hälsa på, någon som vet något?
Låter som du menar denna: https://www.valgardena-groeden.com/en/leisure-activities/mountains-and-hiking/planet-trail/
Ok, jag trodde att det var en tur man kunde göra på skidor, tack för info. /Lotti
Du kanske menar Hidden Valley pistturen som utgår ifrån Passo Falzarego nära Arabba och Cortina. Du tar en kabin upp på berget som är som en Schweizerost inut efter dynamitsprängningarna under första världskriget. Där börjar en härlig åkning ner i dalen. Sedan väntar tolkning efter hästar.

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)