Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bästa tiden i alperna?

Hej,

Var på min första alpresa i mars tidigare i år och blev frälst. Nu planerar vi en ny resa och jag undrar lite när det är bäst att åka. Vad är jag ute efter då? Snö givetvis, gärna lite folk i liftköerna samt bra väder. Låter som ett omöjligt uppdrag.

I mars var det kanonväder och strålande sol hela veckan samt lite folk i liftköerna. Dock var det si och så med snö i backen... Förstår givetvis att man inte kan pricka in allt.
hej, det är faktiskt helt klart bäst i mars. Det går aldrig att veta om det är mycket snö eller inte, det är alltid lite olika men du ska verkligen ha otur om det är för lite snö. Jag var t ex i Tignes 2007 och då var det HUR mcyket snö som helst. Sedan åkte jag samma vecka 2008 och då var det mycket mycket mindre snö, nästan svårt med offpiståkning. Och Tignes är en av de snösäkraste orterna på hög höjd, så det är helt enkelt jättesvårt att "pricka rätt". Om du åker i typ januari kan det också vara jättemycket snö, men istället kan det ju vara hur kallt som helst och inte alls särskilt ljusa dagar eller soligt ...

sara

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)