Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bästa tiden att åka till Riksgränsen?

Är det någon som vet när bästa tiden för att åka till Riksgränsen? är skidåkningen fortfarande bra i början av juni t ex?
hej!
jag har varit där både mitt i vintern och före midsommar och det var jättebra båda gångerna, men på helt olika sätt. på vintern är det iskallt och blir mörkt rätt tidigt, men mycket snö, men på våren/sommaren är det sol, varmt, skönt och ljust, om än inte lika mycket snö.om jag fick välja skulle jag åka kring Valborg ungefär, eller i maj. mvh Linda
Riksgränsen är klart överskattat..........
aba, varför tycker du det? vart ska man åka som är bättre? jag har fundera lite på Hemavan eller kanske norska kusten (när man fortsätter med bil förbi Riksgränsen) - har du några tips?
Jag tycker senvåren är bäst, just nu alltså.
Lite moddigt i backen men tempen och ljuset är fantastiskt. Bodde på nya stället i Katterjokk, riktigt bra, allt under samma tak, nytt och frächt. www.katterjokk.nu

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)